Oplossingen

U zoekt een oplossing?

 

Merkus Automatisering kan u een aantal oplossingen aanbieden waardoor u nog meer uit uw automatisering kan halen.

 

Backup online

 

Een van de belangrijkste aandachtspunten binnen uw bedrijfsvoering is het veilig stellen van uw kostbare bedrijfsgegevens. Wat als onverhoopt uw bedrijfsdata weg is?
Merkus Automatisering weet als geen ander hoe belangrijk de backup van de klant is. Door een samenwerking aan te zijn gaan met Backupfactory kunnen wij er nu nog beter voorzorgen dat uw belangrijke gegevens niet verloren kunnen gaan.  

 

Online backup is al verkrijgbaar vanaf € 9,95 per maand.

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van onze partner.


Online Helpdesk

 

Online helpdesk is een programma waarmee u heel gemakkelijk calls mee kunt loggen. Alle calls komen rechtstreeks in het helpdesksysteem van Merkus Automatisering zodat u nog sneller en gemakkelijker geholpen kunt worden met uw problemen.

Een ander voordeel van dit systeem is dat de helpdesk medewerkers meteen de beschikking hebben over al uw gegevens. Indien een probleem/vraag is afgehandeld ontvangt u een email en/ of wordt u gebeld.


Thuiswerkoplossing

 

Het nieuwe werken bepaalt de toekomst

 

Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie.
Met het plaats- en tijdsonafhankelijk uitvoeren van werkzaamheden breekt een nieuw tijdperk aan.

Het nieuwe werken is een aanpak om werken effectiever, flexibeler en vooral ook leuker te maken. Een betrouwbare ICT infrastructuur is één van de pijlers in dit concept, naast de inrichting van de werkplekomgeving en de structuur en cultuur van de organisatie.

Zou u graag willen weten wat voor u de consequenties het nieuwe werken heeft op uw ICT infrastructuur? Merkus Automatisering heeft hier een aantal oplossingen voor die u hierbij kunnen helpen.


Servicecontract

 

Door de ontwikkelingen van automatisering systemen hebben veel bedrijven in toenemende mate behoefte aan een vast partner voor hun automatisering. Door middel van een servicecontract kunnen we uw organisatie optimaal van dienst zijn.

Bij het afsluiten van een servicecontract wordt er een IT-Scan gemaakt waardoor we ons een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie en eventuele knelpunten kunnen ontdekken. De bevindingen worden in ons systeem vastgelegd en continu door onze medewerkers bijgewerkt.

Een servicecontract geeft u de volgende voordelen:
 

- Een koppeling van uw automatisering met onze systemen 
- Een korting op onze reguliere uurprijs
- Iedere maand 2 uur gratis ICT - Beheer


IT Scan

 

Uw automatisering in kaart gebracht

Op dit moment kunnen bedrijven niet meer zonder automatisering. De mogelijkheden om bedrijfsprocessen te automatisering worden maar groter. Merkus Automatisering wil klanten bewust laten worden welke mogelijkheden en besparingen er gerealiseerd kunnen worden. Door het uitvoeren van een IT-scan bent u op de hoogte van waar de knelpunten zitten en waar u kunt verbeteren.

 

Bij een IT-scan komen onder andere de volgende zaken aan de orde:

 

- Technische staat van uw infrastructuur
- Beveiliging van uw automatisering omgeving
- Betrouwbaarheid van uw automatisering
- Snelheid van uw automatisering systemen
- Is uw automatisering zo ingericht zodat u de automatisering optimaal kunt benutten 

 

 

 

Klantenlogin

Laatste nieuws

Android nieuws!

Volgens marktonderzoeksbureau Canalys wordt het Android-besturingssysteem gebruikt voor bijna een op de twee in het tweede kwartaal van dit jaar verkochte smartphones. In totaal werden er in dat kwartaal 107,7 miljoen stuks verkocht.   Canalys...
lees meer


Lees hier alle gadgets